Terug naar boven

Gefaseerd opstarten dienstverlening


Muziekweb gaat de dienstverlening gefaseerd weer opstarten:

  • Op 2 juni starten we met het uitlenen van cd's en dvd's aan de bibliotheken die open zijn in Noord- en Zuid-Holland.
  • Op 8 juni volgen de bibliotheken die open zijn in de rest van Nederland.

Voor Rotterdamse leners:

  • Leden van de Bibliotheek Rotterdam kunnen alleen bij de Centrale Bibliotheek (aan de Hoogstraat) cd’s en dvd’s lenen en terugbrengen.
  • Bij de overige vestigingen van de Bibliotheek Rotterdam kunnen nog geen cd’s of dvd’s worden geleend of teruggebracht.
  • Er kan bij de Bibliotheek Rotterdam (Bieb to go) alleen contactloos (pin of mobiel) worden betaald.
  • Ingeleverde cd’s of dvd’s worden pas na 36 uur door Muziekweb ingenomen in verband met een quarantaineperiode. Uiteraard wordt over deze periode als objecten op tijd zijn teruggebracht geen telaatgeld berekent. Wel blijven de objecten op uw naam staan zodat dit van invloed is op de limiet.
  • De openingstijden van de Centrale Bibliotheek zijn gewijzigd, kijk voor meer informatie op de website van de Bibliotheek Rotterdam.
  • Het Muziekwebplein in de Centrale Bibliotheek is gesloten.

Nieuwe muziek/aanwinsten

We voegen wekelijks nieuwe muziek toe aan onze collectie. Het aanbod van nieuwe cd’s neemt wel af. Onze belangrijkste leverancier heeft wereldwijd te maken met minder releases, onder meer vanwege lock downs in bepaalde gebieden. Hierdoor krijgen wij minder cd’s geleverd. Daarnaast zijn veel aangekondigde albums uitgesteld naar een latere datum.

Door beperkte aanwezigheid van personeel zal het verwerken van nieuw toegevoegde muziek langer duren. Hierdoor zijn nog niet altijd de albumhoezen zichtbaar op Muziekweb. Ook duurt het langer voor u muziekfragmenten van nieuwe cd’s kunt beluisteren.

Zolang wij nieuwe muziek kunnen toevoegen sturen we tweemaal per week een e-mail met nieuwe aanwinsten, zoals u van ons gewend bent.

Voor overige vragen kunt u contact opnemen met info@muziekweb.nl