Terug naar boven

Curiosa: Trimmen met Barbie

Al teruggekomen op dat ene goede voornemen? Meer sporten dus. De meeste Nederlanders werpen eind januari al de handdoek. Maar Muziekweb biedt hulp! Met één van onze tweehonderd aerobic-, fitness- en workout-cd’s blijft u ook in het nieuwe jaar fit en in de juiste vorm.

Maar welk album te kiezen in het enorme aanbod van fitness-cd’s? Zumba fitness, salsa aerobic of toch maar die gouwe ouwe aerobicsplaat van tv-coryfee Ron Brandsteder, die zijn luisteraars met een donkerbruine baritonstem streng instrueert “En wel blijven lachen, want het is leuk”.

Ron Brandsteder – Shake it down shake your body [warming up]

Hoe fit ze ook mogen zijn, geen van de instructeurs kan bogen op de conditie van de wereldberoemde dame die het album Trimmen Met Barbie opnam. Barbie kwam in 1959 in de Verenigde Staten ter wereld en sindsdien verkeert haar lichaam altijd in het juiste figuur. Kwestie van geluk? Dacht het niet. All-American girl Barbie blijft al die jaren ‘in shape’ omdat ze zoveel sport. Voor een ieder die droomt van het slanke Barbie-figuur is er dus maar één oplossing: kom van die bank, zet Trimmen Met Barbie op en doe mee. Eén! Twee! Eén! Twee! Drie!

Barbie – Buig links buig rechts

(PdK)