Terug naar boven

Feelgood playlist

Neem een frisse duik en voel je herboren met onze Feelgood Playlist! It's a new dawn, it's a new day, it's a new life for me and I'm feeling good!

  1. Start me up The Rolling Stones
  2. This will be our year The Zombies
  3. Feeling good Nina Simone
  4. Happy [Despicable Me 2] Pharrell Williams
  5. I got you James Brown
  6. Things can only get better D:ream
  7. Roar Katy Perry
  8. Don't stop Fleetwood Mac
  9. A brand new day Diana Ross & The Wiz Stars
  10. We zullen doorgaan Ramses Shaffy
lees meer
Wil je het verleden achter je laten? Wil je met hoop de toekomst tegemoet? Geef je zelfvertrouwen een boost met muziek! De liedjes in deze Playlist staan garant voor een dosis positieve energie. Een half uurtje luisteren en je kunt er weer helemaal tegenaan.We hebben oude klassiekers en moderne hits voor je uitgekozen. Ook zitten er traditiegetrouw nog een paar verrassingen in deze Playlist.

Start me up – The Rolling Stones
Het ultieme openingsnummer van Tattoo You (1981), een van de beste albums van The Rolling Stones.

This will be our year – The Zombies
Optimistischer dan dit nummer van The Zombies krijg je het zelden. Het liedje stond op het meesterwerk Odessey And Oracle uit 1967.

Feeling good – Nina Simone
Dit nummer uit de musical The Roar Of The Greasepaint (1964) werd door veel artiesten uitgevoerd, maar de ultieme versie komt van pianiste Nina Simone.

Happy – Pharrell Williams
Wie wordt er niet vrolijk van dit nummer? Hitproducer Pharrell Williams schreef het liedje voor de soundtrack van animatiefilm Despicable Me 2 uit 2013.

I got you – James Brown
Wow! I feel good! Duidelijker kon James Brown, de 'godfather of soul', niet zijn in zijn grootste hit. Het funky liedje uit 1965 wordt veel gebruikt in films en tijdens sportevenementen.

Things can only get better – D:Ream
De Noord-Ierse groep D:Ream scoorde een grote hit met dit nummer in 1994. Drie jaar later werd het gebruikt tijdens de succesvolle verkiezingscampagne van de Britse politicus Tony Blair.

Roar – Katy Perry
Katy Perry is een kei in het maken van aanstekelijke liedjes waarvan je zelfvertrouwen groeit. De Amerikaanse zingt in Roar (2013) over het overwinnen van moeilijkheden en voor jezelf opkomen.

Don't stop – Fleetwood Mac
Tijdens het maken van hun meesterwerk Rumors (1977) lagen de bandleden van Fleetwood Mac flink met elkaar overhoop. Die nare situatie inspireerde het optimistische en hoopvolle Don't Stop.

Brand new day – The Wiz Stars
Het overwinningslied Brand New Day komt uit de populaire musical The Wizz. De bekendste versie komt uit de Amerikaanse verfilming uit 1977 met o.a. Diana Ross en Michael Jackson.

We zullen doorgaan – Ramses Shaffy
We sluiten af, maar ook weer niet. We zullen namelijk doorgaan, in de geest van Ramses Shaffy. Dit is de originele versie van het stemmige nummer, die de zanger in 1972 opnam.