Muziekweb in de bibliotheek


Muziekweb is de gids waarmee u uw smaak kunt verbreden. De catalogus biedt ruim 6 miljoen tracks die gratis te beluisteren zijn. Daarnaast is er informatie over artiesten, componisten en muziekstijlen. Of je nou een kenner of nieuwkomer bent, er is veel te ontdekken. Muziekweb staat voor gratis luisteren, lezen en leren. En dat allemaal in de eigen bibliotheek!

Bent u lid van de bibliotheek? Dan kunt u ook muziek lenen uit de grootste muziekcollectie van Europa. De collectie van Muziekweb bevat ruim 600.000 cd’s, 300.000 lp’s en 30.000 muziekdvd’s. Daarvoor logt u in met uw pas op de Touchscreen computer en plaats je de gewenste titel op de bestellijst. Deze wordt daarna automatisch naar uw bibliotheek gezonden. Vraag bij de bibliotheek naar de uitleenvoorwaarden en tarieven.Heeft uw bibliotheek geen Muziekweb Touchscreen? Dan kunt u naar de externe Muziekweb site (www.muziekweb.nl) toe, inloggen en vervolgens de titel(s) bestellen.

Binnen de bibliotheek is alles volledig te beluisteren. Thuis kunt u op www.muziekweb.nl naar fragmenten van 30 seconden luisteren en alle muziekinformatie terugvinden.

Muziekwebterminals bij OBA Javaplein