Muziekweb in de bibliotheek


Muziekweb is de gids waarmee je je smaak kunt verbreden. De catalogus biedt ruim 6 miljoen tracks die gratis te beluisteren zijn. Daarnaast is er informatie over artiesten, componisten en muziekstijlen. Of je nou een kenner of nieuwkomer bent, er is veel te ontdekken. Muziekweb staat voor gratis luisteren, lezen en leren. En dat allemaal in de eigen bibliotheek!

 

Ben je lid van de bibliotheek? Dan kan je ook muziek lenen uit de grootste muziekcollectie van Europa. De collectie van Muziekweb bevat ruim 500.000 cd’s, 300.000 lp’s en 30.000 muziekdvd’s. Daarvoor log je in met je pas op de Touchscreen computer en plaats je de gewenste titel op de bestellijst. Deze wordt daarna automatisch naar jouw bibliotheek gezonden. Vraag bij de bibliotheek naar de uitleenvoorwaarden en tarieven.Heeft jouw bibliotheek geen Muziekweb Touchscreen? Dan kan je naar de externe Muziekweb site (www.muziekweb.nl) toe, inloggen met e-mailadres en wachtwoord en vervolgens de titel(s) bestellen.

 

Binnen de bibliotheek is alles volledig te beluisteren. Thuis kan je op www.muziekweb.nl naar fragmenten van 30 seconden luisteren en alle muziekinformatie terugvinden.