Terug naar boven

Vraag en antwoordIk ben lid van het Muziekwebplein, kan ik dan ook boeken lenen?

Nee, u kunt geen boeken lenen met de pas van het Muziekwebplein.

Terug naar boven


Kan ik op het Muziekwebplein ook muziek beluisteren?

Ja er zijn 20 computers aanwezig waar u zonder extra kosten full track muziek kunt luisteren. Ook kunt u een deel van onze muziek-dvd collectie online bekijken. Lp's kunt u bij ons wel lenen, maar niet beluisteren.

Terug naar boven


De cd die ik heb geleend doet het niet goed. Wat nu?

Cd's en muziek-dvd's zijn in de regel probleemloos af te spelen. Toch komt het wel eens voor dat er een blijft hangen of het gewoon niet doet. Wij vragen u dan het tracknummer en de exacte tijd van de fout voor ons te noteren.
Wanneer u de cd bij de Centrale Discotheek in Rotterdam hebt geleend, meld uw klacht dan bij de informatiebalie. Indien de cd of muziek-dvd wordt afgekeurd, krijgt u een gratis uitlening.
Hebt u de cd bij een lokale bibliotheek geleend, geef uw klacht dan bij het inleveren van de cd door aan de medewerker van de bibliotheek; die zal de klacht weer aan ons doorgeven.

Terug naar boven


Ik ben lid van de Rotterdamse bibliotheek, kan ik dan cd's lenen?

Ja, wanneer u lid bent van de Rotterdamse bibliotheek bent u automatisch ook lid van de Centrale Discotheek. U kunt met uw bibliotheekpasnummer inloggen op "Mijn MuziekWeb".

Terug naar boven


Wat is het verschil tussen reserveren en klaarleggen?

Reserveren kan alleen wanneer alle cd's van een titel zijn uitgeleend. Wanneer een cd terug wordt gebracht, leggen wij deze voor u apart en sturen wij u een aankomstbericht. U heeft dan maximaal 7 dagen de tijd om de cd op te halen.
Met klaarleggen bedoelen we de service waarmee u buiten de openingstijden van de Discotheek cd's kunt aanvragen, die wij de eerstvolgende openingsdag voor u opzoeken en klaarleggen bij de kassa. Omdat wij 's ochtends tijd nodig hebben om de cd's op te zoeken, sluit deze mogelijkheid rond 9:00 uur.

Terug naar boven


Hoe wijzig ik mijn e-mailadres?

Een e-mailadres kunt u zelf wijzigen via Muziekweb. Log in met uw pasnummer en postcode. Ga naar de link boven in het scherm 'Mijn MuziekWeb'. Klik nu op 'mijn gegevens -> mijn gegevens wijzigen'. Op de pagina die dan verschijnt kunt u u gegevens wijzigen.
Voor de nieuwsbrief geldt een andere procedure. Deze is namelijk niet gekoppeld aan uw (bibliotheek) abonnement. Meld uw oude e-mailadres af en geef het nieuwe op. Links hiervoor kunt u vinden onder 'overige -> nieuwsbrief'.

Terug naar boven