Terug naar boven

Lenen via bibliotheken


 

Wanneer u lid bent van een bibliotheek, dan kunt u materialen lenen uit de collectie van Muziekweb. Vraag bij uw bibliotheek naar de kosten die voor het lenen in rekening gebracht worden, die tarieven worden niet door Muziekweb vastgesteld.

 

Log in met uw e-mailadres en wachtwoord. Als u nog geen Muziekweb-account heeft kunt u ook inloggen met uw Facebook- of Google-account.

 

Zoek de titel op die u wilt lenen, klik op 'leen dit album' en volg de instructies. Is een exemplaar van die titel in de collectie aanwezig, dan wordt die naar uw bibliotheek toegezonden. Zijn alle exemplaren uitgeleend dan wordt uw aanvraag in de wachtrij gezet. Zodra een exemplaar wordt teruggebracht en u aan de beurt bent, krijgt u een e-mail waarin gevraagd wordt of u belangstelling hebt voor het lenen van dat exemplaar. Bevestigt u de aanvraag, dan wordt het exemplaar naar uw bibliotheek toegezonden. U krijgt daarna een bericht wanneer het exemplaar daar is aangekomen.

 

Er is een limiet voor het lenen van titels. Alles onderweg van en naar de bibliotheek telt mee. Ga voor meer informatie naar uw bibliotheek.